Lapin Panimo on laajentanut veden tuotantoon 1.10.18

Lapin Panimo aloitti viime viikolla Kaltio-kivennäisveden myynnin. Lapin kirkasta ja puhdasta pohjavettä rikastettiin mineraaleilla ja näin syntyi tyylikäs premium pullovesi ruokapöytiin.

”Vastasimme kysyntään ja investoimme vesilaitteisiin. Kuluttaja arvostaa paikallisuutta ja lähituotantoa. Matkailija arvostaa sen lisäksi elämyksiä, ja tullessaan Lappiin hän haluaa nauttia lappilaisista ruoista ja juomista, joita ei ihan joka paikasta saa”, toimitusjohtaja ja panimomestari  Arturs Dutka kertoo.

”Ekologisuus on meille tärkeää ja onhan se jo ajatuksena hieno, että upeiden tuntureidemme lumipeitteet päätyvät pulloihin Rovaniemellä ja palautetaan lähiympäristöön juotavaksi .”

Lapin puhtaus ja raikkaus ovat tunnetusti matkailijoille houkutustekijöitä. Jokainen lappilainen tuote, joka tuodaan markkinoille näistä lähtökodista vahvistaa Lappi-brändiä.

Lapin Panimon olutperhe laajenee alkoholittomalle puolelle Kaltion myötä. Vesi tuo oman lisänsä myyntiin, joka on kasvanut lähes 50 %:n vauhdilla tänä vuonna. Uudet laiteinvestoinnit myös olutpuolelle ovat lisänneet tuotantokapasiteettia ja tulevaan sesonkiin päästään hyvin valmistautuneena.

Lisätiedot:

Arturs Dutka, p. 045 133 4410

Lapin Panimo faktalaatikko

Perustettu vuonna 2015, myynti aloitettu syksyllä 2016.
Liikevaihto 2017 492 000 euroa
Kapasiteetti noin 300 000 litraa vuodessa
Työllistää 5 henkilöä