Lapin Panimo Facebookissa

1 month ago

Lapin Panimo - Lapland Brewery

Aurinkoisena kevätpäivänä keskellä Lapin hankien hohdetta meillä on ilo esitellä kokonaan uuden Lapland Pale Ale (LPA) tuoteperheemme ensimmäinen jäsen!

Monumentaalisen mahtava tarujen Saana inspiroi kauneudellaan ja tarinoillansa Lapin Panimoa ja uusi oluemme saikin nimen Saana Lapland Pale Ale! Tarujen tuntureista voitkin lukea lisää Saanan etiketistä, jonka värimaailma kuvastaa Kilpisjärven tyyntä ja tummaa pintaa ja yläosastaan sinistä Lapin taivasta.

Saana on vahvuudeltaan 5.5% ja sen makuprofiilista on aistittavissa häivähdys katajaa. Kuten kaikki muutkin oluemme, myös Saana on Lapin elämäntyyliä mukaillen kypsytetty kiireettä. Pitkällä kypsytyksellä oluemme saavat tunnusomaisen pehmeän suutuntumansa ja maukkaan arominsa.

Toivotamme kaikille oluenystäville nautinnollisia maisteluhetkiä uusien oluidemme parissa!

#lapinpanimo #laplandbrewery #pienpanimot #rovaniemi #lappi #lapland #napapiiri #arcticcircle #saana #kilpisjarvi #kilpisjärvi
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Lapin Panimo - Lapland Brewery

Lapin Panimo kävi vierailulla makeassa Choco Delin kahvilassa Rovaniemen keskustassa. Choco Delin omistajan Jouko Rajasen kanssa juonimme maistuvia makuyhdistelmiä tulevalle kesälle!

#lapinpanimo #laplandbrewery #rovaniemi #pienpanimot #lappi #lapland #napapiiri #arcticcircle #chocodeli #suklaa #olut
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lapin Panimon tuorein uutuus on Loimu Savulager 5.5%! Sen etiketissä loistaa erätulien loimu ja mausta löytyy upean pehmeää savuisuutta.
Loimu sopii einomaisesti nautiskeltavaksi sellaisenaan tai ruokapöytään liha- ja riistaruokien seuraksi.
Loimu korvaa JosefK -oluemme, joka siis jää pois tuotannosta toistaiseksi.

#lapinpanimo #laplandbrewery #pienpanimot #rovaniemi #lappi #lapland #napapiiri #arcticcircle #loimu
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lapissa kevätaurinko paistelee upeasti eikä luntakaan näytä olevan enää kovin paljoa 🙂 Sehän tarkoittaa sitä, että terassikausi on jo pian ovella! Kaamos Dark Lager näyttäisi toimivan erittäin hyvin talviterassilla, kesäterassille valinta voisi olla jokin kevyemmistä oluistamme.

Kuva: Kimmo Pallari

#lapinpanimo #laplandbrewery #pienpanimot #rovaniemi #lapland #lappi #napapiiri #arcticcircle #kaamos
... See MoreSee Less

View on Facebook