Lapin Panimo kasvoi kannattavasti 18.2.20

Lapin Panimon liikevaihto tilikaudella 2019 kasvoi 883 226 euroon. Kasvua edelliseen tilikauteen oli 26,7 %. Käyttökate nousi 135 274,90 euroon ja liiketulos 64 468,08 euroon. Rovaniemellä pantiin tilikauden aikana olutta yhteensä 130 000 litraa. Liikevaihtoa kasvattivat myös lisääntyneet panimovierailut ja panimokaupan oma myynti. Kaltio-kivennäisvettä myytiin 6 000 litraa. ”Panimovierailuista on tullut […]

Tilaukset joulun ja uudenvuoden aikaan

Kaukokiito ajaa poikkeavin aikatauluin. Varaudu tilaamalla ajoissa. Rovaniemellä lähijakelu 23.12. ja 27.12. Tilaukset jakopäivänä klo 10 mennessä. Tilauksia voi laittaa koko ajan: tilaukset@lapinpanimo.fi Panimolla päivystetään pyhinäkin ja olutta pyritään toimittamaan niin pian kuin suinkin mahdollista. Iloa jouluhulinaan!

Pikkujouluihin panimon kautta!

Kaikki, jotka Rovaniemellä viettävät pikkujoulujaan: hauska ohjelmanumero juhlien alkuun on kierros paikallisella käsityöpanimolla. Kierrokset aina perjantaisin klo 18 – 20, 20 €/hlö. 5.12. poikkeuksellisesti torstaina klo 18 – 20, sillä itsenäisyyspäivänä juhlimme isänmaatamme. Muut ajat sovittavissa, info@lapinpanimo.fi Tiesitkö, että panimomyymälä on avoinna joka arkipäivä klo 9 – 15:30. Avoinna myös esittelyaikoina. […]

Panimolla avoimet ovet lauantaina 7.9.19 klo 15 – 21

Lapin Panimolla järjestetään Rovaniemi-viikon ja Taiteiden Yön kunniaksi kaikille ilmainen Avoimet Ovet -panimokierros. Käsityöoluen paneminen on omanlaistansa taiteen tekemistä. Tule tutustumaan kuinka vesi, humalat ja maltaat kehittyvät hiivan potkimana makuelämykseksi, jota olueksi kutsutaan. Lapset mukaan vain aikuisen seurassa. Tapahtuman ajan panimomyymälästä on saatavilla paljon kysyttyä ja pidettyä Lappi Mallasleipää tuoreena […]

Lapin Panimo ja Kiuaspulla tuottivat yhdessä Lappi-Mallasleivän (13.8.19)

Lapin Panimo Rovaniemeltä ja Kiuaspulla (Kemijärven Leipomopalvelut Oy) ovat tuottaneet yhteistyössä Lappi Mallasleivän. Oluen valmistuksessa maltaan keitossa syntyvä mäski hyödynnetään leipätaikinassa ja tuloksena on saaristolaisleivän lappilainen vastine: mehevä ja maukas herkku. ”Kehittelimme reseptiä kevään aikana ja koemarkkinoinnin perusteella tämä maku sai runsaasti kehuja. Ekologisuus ja vegaanisuus ovat plussaa. Myös ravintolat […]

LAPPI LASKEUTUU SOPP -TAPAHTUMAAN TAMPEREELLE 23.-25.5.

LAPPI LASKEUTUU SOPP -TAPAHTUMAAN TAMPEREELLE 23.-25.5. Lappi matkaa Tampereelle @suuretoluetpienetpanimot -tapahtumaan! Ennakkomaistelussa ensimmäistä kertaa koko valtakunnassa  Lapin Suvi Light Pils (1,8%). Raikas kesäjuoma ripauksella mustikkaa! SOPPissa on ainutlaatuinen tilaisuus päästä nauttimaan herkullista Ylläs -olutta, joka on valmistettu yksinoikeudella Äkäslompolon @jouninkauppa lle! Tuu moikkaamaan panimomestari Artursia ja nauttimaan laajasta kattauksesta Lapin […]

Mitä yhteistä on oluella, lehmällä ja leivällä? Mäskihän se.

Mitä yhteistä on oluella, lehmällä ja leivällä? Mäskihän se. Oluen valmistuksessa maltaan keitossa syntyy mäskiä, sivutuotetta, josta on erotettu vierre oluen panemista varten. Mäski on erittäin proteiinipitoista raaka-ainetta, jolla syötetään lihakarjaa ja siitä tehdään myös mitä maukkainta saaristolaisleipää. Vai pitäisiköhän sitä kutsua Lapissa tunturileiväksi. Lapin Panimolla Rovaniemellä huomattiin heti toiminnan […]