Lapin Panimo Facebookissa

3 days ago

Lapin Panimo - Lapland Brewery

Lapin Panimon oluet tasokkaissa gourmet ravintoloissa!

Lapin Panimon Panimomestarin Arturs Dutkan reseptiikalla tehdyt oluet ovat onnistuneet valloittamaan gourmet-ravintoloiden maistelijoita jo Etelä-Suomessakin. Maukkaista käsityöläisoluista on tullut hovikelpoisia juomia ja on asiakkaita, jotka juovat mieluiten olutta läpi menun.

Lapissa useat ravintolat ovat jo ottaneet omakseen Lapin Panimon oluet ja painaneet niitä ruokalistoihin juomasuosituksiin viinien malliin. Kesän myötä aktiviteettia on siirretty etelämmäksi ja siellä myynti on ylittänyt odotukset. Ammattilaisten oluen maistelu on johtanut Lapin Panimon oluiden valintaan listoille arvostetuissa ja tasokkaissa ravintoloissa.

Yksi niistä, Michelin -luokiteltu Ravintola Nokka Helsingissä, otti vastikään viinipainotteiseen valikoimaansa Lapin Panimon Aihki Dark Lagerin sommelierin ja ravintolapäällikön maisteluiden tuloksena.

Myös Porvoon fine dining ravintolat SicaPelle Wining & Dining sekä Meat District -ravintola ovat ottaneet Lapin Panimon tuotteita valikoimaansa. Meat District on ravintola, joka fokusoi toimintansa vahvasti ekologisesti tuotettuun lihaan. Molempien valikoimasta löytyvät Lapin Amber Lager ja Kero Ale.

#lapinpanimo #laplandbrewery #pienpanimot #lapland #lappi #napapiiri #arcticcircle #rovaniemi #sicapelle #meatdistrict #restaurantnokka
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

Lapin Panimo - Lapland Brewery
View on Facebook

Sanomalehti Keskisuomalaisen Olutryhmä on valinnut Lapin Panimon Hölmö IPAn heinäkuun olueksi!

"Tämä maukas IPA on samean kullankeltaista. Tuoksu on houkutteleva, trooppisen hedelmäinen ja maltainen. Oluen maku on maltainen, melko täyteläinen, pehmeä ja runsaan hedelmäinen - mukana on kirpeää greippiä, hieman hartsia ja havuisuutta. Vehnämallas tuo pehmeyttä. Aromihumalat hallitsevat tasapainoista jälkimakua, jossa on supistava ja pehmeä suutuntuma.
Tasapainoinen ja suodattamaton IPA edustaa hyvää pohjoista olutosaamista."

Hölmö IPA on helpostilähestyttävä olut, johon uskaltaa tutustua vaikka IPAt eivät vielä tuttuja olisikaan! Joko Sinä olet Hölmöillyt tänä kesänä?

#lapinpanimo #laplandbrewery #rovaniemi #lappi #lapland #pienpanimot #hölmö #pubhölmölä #arcticcircle
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vielä tänään ehdit Helsingin Rautientorille SOPP-tapahtumaan maistelemaan panimomestari Artursin oluita. Tule ihimeessä!

#lapinpanimo #laplandbrewery #sopphelsinki2018 #sopp #pienpanimot
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Lapin Panimo - Lapland Brewery

Lapin Panimon raikkaat ja virkistävät oluet ovat maisteltavissa helteisen Helsingin Rautatientorilla Suuret Oluet Pienet Panimot tapahtumassa! Tulehan moikkaamaan ja nautiskelemaan Napapiirin oluesta!

#lapinpanimo #laplandbrewery #sopphelsinki2018 #sopp #pienpanimot
... See MoreSee Less

View on Facebook