Ihmiset oluiden takana 8.2.19

Käsityöläisoluiden takana on paljon erilaisia ammattilaisia. Esittelyssä Lapin Panimon tiimistä pidetty panimomestari Arturs! Lapin Panimoa tuskin olisi ilman Artursia,...

Lapin Panimo Facebookissa

ARVONTA!😎

Perjantain kunniaksi pyöräytetään Lapin Panimon tuotepaketti arvontaan! (Ei sisällä alkoholia)

Kommentoi alle, mikä on sinun Lapin Panimon suosikkioluesi, niin olet mukana arvonnassa!

Osallistumis aikaa on ensi perjantaihin 22.2 asti.

Facebook ei ole mukana arvonnassa.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Saamme Panimolla viikottain kysymyksiä koskien oluidemme raaka-aineita.

Laadukkaan oluen herkät aromit syntyvät neljästä peruselementistä - hiivasta, vedestä, maltaiden makeudesta ja humalakatkeroiden tasapainosta. Näiden lisäksi käytämme joissakin oluissamme mausteita.

Panostamme oluessa sen puhtauteen ja aitoon makuun. Meille on tärkeää, että ihmiset saavat nauttia luonnollisesti suodattamattomia oluita, joissa ei ole lainkaan lisä-, väri- tai säilöntäaineita.

Käytämme oluissamme sekä katkero- että aromihumalointia, jotka antavat maun lisäksi säilyvyyttä luonnollisin keinoin. Maltaat taas antavat oluelle maun lisäksi sen kauniin värin.🍺 Tärkein oluen raaka-aine on kuitenkin vesi, mikä meillä täällä Lapissa on maailman parasta!💧
#lapinpanimo #laplandbrewery #craftbeer #arcticcircle
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Lapin Panimo - Lapland Brewery

Ihmiset oluiden takana, osa 4.

Käsityöläisoluiden takana on paljon erilaisia ammattilaisia. Esittelyssä Lapin Panimon tiimistä pidetty panimomestari Arturs!

Lapin Panimoa tuskin olisi ilman Artursia, sillä panimon perustamisen ajatus lähti alunperin häneltä. Hän oli tietenkin mukana toteuttamassa hanketta ja lopulta oli panimon toinen perustaja Antti Kuivalaisen kanssa. Panimomestarin toimen lisäksi hän toimii Lapin Panimon toimitusjohtajana.

Latvialaissyntyinen Arturs on kotoisin vanhasta ja perinteikkäästä Bauskan panimokaupungista ja Suomeen mies muutti vuonna 2004. Luotettavan, mutta nimettömänä pysyttelevän Lapin Panimon tietolähteen mukaan muutto tapahtui naisen perässä. Selvästikkin mies on jo silloin tiennyt mitä tekee, koska tämä kyseessä oleva nainen on tätä nykyä hänen vaimonsa ja lapsiensa äiti 🙂

Moniosaaja Arturs on ehtinyt uransa varrella kouluttautua puusepäksi, hovimestariksi, projektipäälliköksi, tradenomiksi ja koti-isäksi. Panimomestariksi Arturs opiskeli kuuluisassa 1883 perustetussa VLB Berlinissä, joka on Saksan panimoteollisuuden tutkimus- ja opetuslaitos.

Moniosaamista panimolla tarvitaankin. Omien sanojensa mukaan vaatimaton Arturs toimii panimolla ensisijaisesti siivoojana, putkimiehenä, pakkaajana, asiakaspalvelijana, turistioppaana, talonmiehenä, trukkikuskina, sihteerinä sekä lähettinä.

Vapaa-aikansa Arturs pääasiassa käyttää työntekoon ja yritykseen pitää muut panimotyöntekijät ruodussa. Mikäli tästä vielä aikaa jää, niin hän touhuaa mielellään erilaisten pallopelien parissa. Erityisesti sydäntä lähellä on lentopallo!

Artursin mielestä hyvän oluen tekee tasapainoinen maku, luonnollinen puhtaus ja että se on juotavaa. Runsas ja pysyvä vaahto on myös toivottavaa.

Artursin oma suosikkiolut on Aihki Lapland Dark Lager.

Proud to be lappish!!

#lapinpanimo #laplandbrewery #rovaniemi #craftbeer #pienpanimot #lappi #olut #lapland #napapiiri #arcticcircle
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Lapin Panimo - Lapland Brewery

Pojat laittoivat eilen työkalut heilumaan ja tänään jo vietiin K-Market Pyhäntähteen hylly oluillemme! Kelosta tehty hylly tuo mukanaan lämmintä Lapin henkeä kauppaan.😍

#pyhäntähti #lapinpanimo #laplandbrewery #craftbeer #pienpanimot
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Lapin Panimo - Lapland Brewery

9:00 aamu valkiaa Napapiirillä ja kaamos on loppunut, mutta Panimolta ei!☀️

Kaamos on kypsynyt hitaasti sydäntalven pimeimpinä tunteina noin 51 päivää, joka on yhtä kauan kuin kaamos kestää Lapin pohjoisimmassa pisteessä.

Kaamos ei kuitenkaan tarkoita täydellistä pimeyttä, vaan taivaanrantaa värittävät upean sinisen ja punaisen eri sävyt.

Mausteinen Kaamos olut tuo kaivattua lämpöä kevättalven paukkupakkasiin. Maista sieki!

Kaamos Spiced Dark Lager 5,1%

Kaamos is word for the Polar Night when the sun doesn't rise. Kaamos beer is as dark as the time then.

Kaamos beer has slowly matured in the darkest hours of the winter about 51 days, which is as long as the kaamos lasts at the northernmost point of Lapland.

Seasonal spices of Kaamos bring the warmth to the cold spring days.

#kaamos #lapinpanimo #laplandbrewery #craftbeer #napapiiri #arcticcircle
Tilaukset@lapinpanimo.fi
... See MoreSee Less

View on Facebook