Palvelut

Lapin Panimo tarjoaa monenlaisia palveluita perinteisen panimotoiminnan lisäksi. Panimopubissa saat tuoreita oluita suoraan seinän takaa. Myymälä palvelee samoissa tiloissa. Sieltä löydät juomien lisäksi laseja, paitoja, huppareita, lippiksiä ja paikallisten tuottajien tuotteita. Kesäisin pihallamme olutta voi nauttia terassilla.

Hauskat ja informatiiviset panimovierailut avartavat hienoa käsityöläisperinnettä oluen panemisessa.

Panimopub

Suomen pohjoisimman panimon pubin seinän takana kypsyy tuhansia litroja oluita. Täällä ei ole pelkoa, että hanasta loppuu olut. Käsityöläispanimon pubissa saa aina tuoretta ja maukasta olutta ammattilaisten tarjoilemana.

Erikoisoluiden tarjonta ei rajoitu vain omiin käsityöläisoluihin, vaan muidenkin pienpanimoiden tuotteita vaihtelee valikoimissa.

Maistelusetit, joissa voi valita vaikkapa kahdeksaa erilaista olutta desilitran verran, avaa käsityöläisoluiden makumaailmaa. After work -tarjoukset, pubivisat ja muut tapahtumat räätälöitynä yrityksille tai juhlaporukoille ovat mahdollisia.

Pubi auki

ma-ti  klo 9 – 18
ke-to  klo 9 – 20
pe       klo 9 –  22
la         klo 14 – 22

 

Juhla- ja kokoustilaa jopa 50 hengelle

Pubin yhteydessä on kabinetti, jota voi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Ilmaisia parkkipaikkoja on oven edessä ja olutta riittää suurempaankin tarpeeseen.

Pikkujouluun, synttäreihin tai yritystapahtumiin saa mukavaa ohjelmaa, kun osallistuu panimokierrokseen ja sen jälkeen istahtaa maistelemaan oluita.

Panimon terassi

Teollisuusalueella sijaitsevan panimomme edustalla on terassi, jota ei kenenkään oluen ystävän kannata ohittaa.

Pysähdy aitoon ja teeskentelemättömään ympäristöön pikku keitaallemme nauttimaan juomia, pikkupurtavaa, kahvia ja jätskiä.

Turisteille panimon ja naapuruston yritysten arkinen meininki avaavat näkymät Rovaniemen tavalliseen elämänmenoon. Elämys sekin!

Terassi avoinna klo 9 – 19. Aukioloissa säävaraus. Mahdollisuus pitää auki klo 24.00 asti.

Terassi avoinna myös panimovierailujen yhteydessä.

Katso sijaintimme

Suoramyynti panimolta

Voit ostaa panimoltamme suoraan käsityöläisoluita, juomasekoituksia ja virvoitusjuomia. Myynnissä myös laseja, paitoja ja mm. paikallisten tuottajien tuotteita.

Puoti on auki 
ma-ti  klo 9 – 18
ke-to  klo 9 – 20
pe       klo 9 –  21
la         klo 14 – 21

Myyntiä voi olla myös muina aikoina, esim. viikonloppuisin sekä panimokierrosten aikana, mutta alkoholilain mukaisesti klo 9:00 – 21:00.

Myyntierät:

  • yksittäiset pullot
  • 6 kpl maistelupakkaus
  • 24 pullon laatikko
  • 3 litran tonkka tankeissa
  • oluttynnyrit 10 l, 20 l ja 30 l hanojen kera

Panimovierailut

Panimovierailut ilman ajanvarausta perjantaisin klo 18 – 20. Esittelyt suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi ja latviaksi. Hinta 20 €.

Muina aikoina kierros on varattavissa erikseen vähintään 4 hengen ryhmille hintaan 25 €/hlö.

Vierailun aikana kerrotaan oluen tekemisen historiasta Lapissa ja oluen valmistusprosessista samalla kun maistellaan oluita iloisesti rupatellen.

Maistelua voi kesäaikaan jatkaa panimon terassilla. Saatavissa myös lahjakortti panimovierailulle.

Hanat tapahtumiin

Vuokraamme hanoja tapahtumiin.

Ota yhteyttä Artursiin p. 045 1334410 tai info@lapinpanimo.fi.

Private label

Valmistamme mittatilausoluita, räätälöimme reseptit asiakkaan toiveiden mukaan. Olemme tehneet mm. Lapland Hotels -ketjulle Lumi Alen, Lapin yliopistolle Josef K savulagerin, Pub Hölmölälle Hölmö IPAn ja Tankavaaran Kultakylälle Waskooli Dark Lagerin.