Palvelut

Lapin Panimo tarjoaa monenlaisia palveluita perinteisen panimotoiminnan lisäksi. Panimopubissa saat tuoreita oluita suoraan seinän takaa. Myymälä palvelee samoissa tiloissa. Sieltä löydät juomien lisäksi laseja, paitoja, huppareita, lippiksiä ja paikallisten tuottajien tuotteita. Kesäisin pihallamme olutta voi nauttia terassilla.

Hauskat ja informatiiviset panimovierailut avartavat hienoa käsityöläisperinnettä oluen panemisessa.

Juhla- ja kokoustilaa jopa 50 hengelle

Pubin yhteydessä on kabinetti, jota voi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Ilmaisia parkkipaikkoja on oven edessä ja olutta riittää suurempaankin tarpeeseen.

Kokouksiin, yritystapahtumiin tai juhliin saa mukavaa ohjelmaa, kun osallistuu panimokierrokseen ja sen jälkeen istahtaa maistelemaan oluita. Salakapakkaan voit järjestää myös kokouksen päätteeksi esimerkiksi olut tastingin ammattilaisten vetämänä. Käytettävissä on iso näyttö sekä nettiyhteys. Tuoretta seinän takana pantua käsityöolutta on aina tarjolla. Toki myös kahvia ja pientä purtavaa.

Salakapakkaan on mahdollista tilata ruokaa kauttamme tai itse.

Salakapakka-kabinetin ja pubin vuokra on 25 €/h.

Ohjelmaa ammattilaisten opastamana

Panimokierros 30 min-1,5 h  25 €/hlö
Olutmaistelua 1 h                     20 €/hlö

Musiikkia

Taustamusiikit koneelta tai kauttamme voi tilata bändejä.
Voit myös järjestää itse ohjelmaa, musiikkia tai bändin paikalle.

Ruokailu

Voit tilata ruoat kauttamme tai hoitaa itse.
Juomat tulevat aina meiltä.

Pyydä tarjousta. Kokonaisuus vaikuttaa hinnoitteluun.

Lisätiedot Arturs Dutka p. 045 133 4410 tai info@lapinpanimo.fi

Kysy lisää! Pyydä tarjous info@lapinpanimo.fi

Panimopub

Suomen pohjoisimman panimon pubin seinän takana kypsyy tuhansia litroja oluita. Täällä ei ole pelkoa, että hanasta loppuu olut. Käsityöläispanimon pubissa saa aina tuoretta ja maukasta olutta ammattilaisten tarjoilemana.

Erikoisoluiden tarjonta ei rajoitu vain omiin käsityöläisoluihin, vaan muidenkin pienpanimoiden tuotteita vaihtelee valikoimissa. Maistelusetit, joissa voi valita vaikkapa kahdeksaa erilaista olutta desilitran verran, avaa käsityöläisoluiden makumaailmaa. After work -tarjoukset, pubivisat ja muut tapahtumat räätälöitynä yrityksille tai juhlaporukoille ovat mahdollisia.

 

Suoramyynti panimolta

Voit ostaa panimoltamme suoraan käsityöläisoluita, juomasekoituksia ja virvoitusjuomia. Myynnissä on myös lippiksiä, paitoja ja mm. paikallisten tuottajien tuotteita.

Myyntierät: yksittäiset pullot, 6 kpl maistelupakkaus, 24 pullon laatikko, 3 litran tonkka tankeissa, oluttynnyrit 10 l, 20 l ja 30 l hanojen kera.

Panimovierailut

Panimovierailut perjantaisin klo 18 – 20. Ilmoittaudu kierrokselle etukäteen viimeistään keskiviikkona klo 14.00 mennessä info@lapinpanimo.fi tai p. +358 40 839 7770.

Kierros järjestetään, jos vähintään kolme henkilöä osallistuu. Esittelyt suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi ja latviaksi. Hinta 20€. Muina aikoina kierros on varattavissa erikseen vähintään 4 hengen ryhmille hintaan 25€/hlö.

Vierailun aikana kerrotaan oluen tekemisen historiasta Lapissa ja oluen valmistusprosessista samalla kun maistellaan oluita iloisesti rupatellen. Maistelua voi kesäaikaan jatkaa panimon terassilla. Saatavissa myös lahjakortti panimovierailulle.

Hanat tapahtumiin

Vuokraamme oluthanoja pieniin ja suuriin tapahtumiin.

Ota yhteyttä Artursiin p. 045 1334410 tai info@lapinpanimo.fi.

Panimon terassi

Teollisuusalueella sijaitsevan panimomme edustalla on terassi, jota ei kenenkään oluen ystävän kannata ohittaa. Pysähdy aitoon ja teeskentelemättömään ympäristöön pikku keitaallemme nauttimaan juomia, pikkupurtavaa, kahvia ja jätskiä. Turisteille panimon ja naapuruston yritysten arkinen meininki avaavat näkymät Rovaniemen tavalliseen elämänmenoon. Elämys sekin!

Katso sijaintimme

Private label

Valmistamme mittatilausoluita, räätälöimme reseptit asiakkaan toiveiden mukaan. Olemme tehneet mm. Lapland Hotels -ketjulle Lumi Alen, Lapin yliopistolle Josef K savulagerin, Pub Hölmölälle Hölmö IPAn ja Tankavaaran Kultakylälle Waskooli Dark Lagerin.