Palvelut

Lapin Panimo tarjoaa monenlaisia palveluita perinteisen panimotoiminnan lisäksi. Tiloistamme löydät muun muassa konstailemattoman terassin sekä kaupan, josta voit ostaa juomien lisäksi laseja, paitoja ja jäätelöä. Meiltä myös hauskat ja informatiiviset panimovierailut.

Panimon terassi

Teollisuusalueella sijaitsevan panimomme edustalla on terassi, jota ei kenenkään oluen ystävän kannata ohittaa. Pysähdy aitoon ja teeskentelemättömään ympäristöön pikku keitaallemme nauttimaan juomia, pikkupurtavaa, kahvia ja jätskiä. Turisteille panimon ja naapuruston yritysten arkinen meininki avaavat näkymät Rovaniemen tavalliseen elämänmenoon. Elämys sekin!

Terassi avoinna klo 9 – 19. Aukioloissa säävaraus. Mahdollisuus pitää auki klo 24.00 asti.

Terassi avoinna panimovierailujen yhteydessä.

Katso sijaintimme

Suoramyynti panimolta

Voit ostaa panimoltamme suoraan käsityöläisoluita, juomasekoituksia ja virvoitusjuomia. Myynnissä myös laseja, paitoja ja mm. paikallisten tuottajien kahvia sekä jäätelöä.

Myyntipiste on pääsääntöisesti auki arkipäivisin klo 9:00 – 15:30, muutokset ovat mahdollisia. Myyntiä voi olla myös muina aikoina, esim. viikonloppuisin sekä panimokierrosten aikana, mutta alkoholilain mukaisesti klo 9:00 – 21:00.

Myyntierät:
  • yksittäiset pullot
  • 6 kpl maistelupakkaus
  • 24 pullon laatikko
  • 3 litran tonkka tankeissa
  • oluttynnyrit 10 l, 20 l ja 30 l hanojen kera

Panimovierailut

Panimovierailut ilman ajanvarausta perjantaisin klo 18 – 20. Esittelyt suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi ja latviaksi. Hinta 20 €. Muina aikoina kierros on varattavissa erikseen vähintään 4 hengen ryhmille hintaan 25 €/hlö. Vierailun aikana kerrotaan oluen tekemisen historiasta Lapissa ja oluen valmistusprosessista samalla kun maistellaan oluita iloisesti rupatellen. Maistelua voi kesäaikaan jatkaa panimon terassilla. Saatavissa myös lahjakortti panimovierailulle.

Hanat tapahtumiin

Vuokraamme hanoja tapahtumiin.

Ota yhteyttä Artursiin p. 045 1334410 tai info@lapinpanimo.fi.

Private label

Valmistamme mittatilausoluita, räätälöimme reseptit asiakkaan toiveiden mukaan. Olemme tehneet mm. Lapland Hotels -ketjulle Lumi Alen, Lapin yliopistolle Josef K savulagerin, Pub Hölmölälle Hölmö IPAn ja Tankavaaran Kultakylälle Waskooli Dark Lagerin.