Yhteystiedot

Tarvitsetko lisätietoa tuotteista tai haluatko antaa palautetta. Ota yhteyttä soittamalla tai lähettämällä viesti allaolevalla lomakkeella.

045 133 4410
info@lapinpanimo.fi

Teollisuustie 14B
96320 ​Rovaniemi

Tilaukset
tilaukset@lapinpanimo.fi

Verkkolaskutustiedot
Lataa verkkolaskutustiedot

Y-tunnus: 2719486-1

Henkilökunta

Arturs Dutka

Panimomestari

Lapin Panimon panimomestarina toimii Latviasta Rovaniemelle tullut Arturs Dutka. Arturs Dukta perusti Lapin Panimon vuonna 2015 rakkaudesta hyvään käsin pantuun olueen. Oluen panemisen hän on opetellut kuuluisassa 1883 perustetussa VLB Berlinissä, Saksan panimoteollisuuden tutkimus- ja opetuslaitoksessa, oluenpanijoiden Mekkassa.

Aarne Vasalampi

Oluen valmistus ja astiointi

Aarne vastaa meillä Lapin Panimolla tuotannosta. Hän keittää olutta ja valvoo oluen käymistä ja kypsymistä aina siihen asti että olut pullotetaan. Intohimoisena olut- ja viskiharrastajana hän onkin isossa roolissa uusien makujen kehittämisessä panimolla. Näiden tehtävien lisäksi Aarne vetää panimokierroksia, huoltaa tuotantolaitteita ja vastaa raaka-aineiden ja materiaalien riittävyydestä.

Anu Pesonen

Markkinointi ja myynti, muu Suomi

Markkinoinnista ja myynnistä Lapin Panimolla vastaava Anu on intohimoinen oluen ystävä ja yksi panimon osakkaista. Tästä huolimatta Anua ei pääse aivan joka päivä näkemään panimolla, sillä hänellä on kolme tukikohtaa; yksi Levillä, yksi Helsingissä ja yksi Rovaniemellä. Tämä sopiikin Anun työnkuvaan oivasti, sillä hän tapaa jälleenmyyjiä mielellään, onhan asiakaspalvelu Anun mieluisin työtehtävä.