Olut korvaa yhä useammin viinin ruokapöydässä
Katso ruokasuositukset eri oluille
Olut on yhä suositumpi ruokajuoma. Sopivaa olutta valitaan ruoan pariksi kuin viiniä.
Lapin Panimon oluiden maltillinen humalointi korostaa sopivasti ruoan makuja.
Testaa, mikä on sinun suosikkiyhdistelmäsi. Näin pääsiäisen aikaan vinkkinä se, että
onpa joku ihastunut Aihki Dark Lagerin ja mämminkin yhdistelmään.
Poronkäristykseen loraus Aihkia on koettu erinomaiseksi jo aiemmin, mutta uutta tietoa on tullut innokkailta kokeilta, että myös Saana Lapland Pale Ale tekee aromikkaan lisän poronkäsitykseen. Katso kuvan alla olevat olutkohtaiset suositukset.
Oma makuhan se ratkaisee. Herkullisia hetkiä!
Aihki Dark Lager 4,6 %
Maltainen, lihan makua täydentävä, ei liian raskas, sopivan raikas.
Hippu Golden Pilsner 4,3 %
Katkera, kevyt, humalainen. Sopii esim. vaalealle kalalle ja
salaateille.
Hölmö IPA 5,4 %
Katkera, aromikas, greippinen, humalainen. Sopii burgereille ja
pizzoille.
Lapin Amber Lager 4,5 %
Maltainen ja kevyt. Sopii niin liha kuin kasvisruokien kylkeen.
Pyhä-Luosto Wilderness Lager 4,3 %
Kevyen maltainen. Miedosti humaloitu. Sopii esim. pizzoille ja
burgereille sekä salaatille.
Riski Amber Lager 6,5 %
Runsas ja maltainen. Pataruuille sekä lihalle ja riistalle.
Rohki Premium Vaalea Lager 5,2 %
Maltainen ja tasapainoinen. Sopii ruualle kuin ruualle.
Saana Lapland Pale Ale 5,5 %
Makea, hedelmäinen, tasapainoinen. Sopii esim. pataruuille ja
sienille